EPA's begeleiden en beoordelen; Teach the teacher workshop

LET OP: Na het inschrijven op de cursus, moet je je ook nog inschrijven voor een datum (event). Vergeet dit niet!

Over de cursus
Elke medische vervolgopleiding moet vanaf 2019 werken met EPA’s (entrustable professional activities). Kennis van dit onderwerp is niet alleen van belang voor aiossen en pleiders, maar gaat alle supervisoren aan. Want opleiden doe je niet op papier, maar in de praktijk. Wat heb je dan aan EPA’s? Wanneer is iemand bekwaam? Het komt aan bod in deze workshop!

Voor wie
Opleiders en supervisoren van a(n)iossen.

Dit leer je
Na afloop van de workshop
• Kent de deelnemer de verschillende EPA’s binnen zijn/haar opleiding, hij/zij kent de verschillende supervisieniveaus en herkent de toepassing
• Kan de deelnemer het verschil tussen begeleiden en beoordelen duiden
• Kan de deelnemer met zijn/haar collega’s een zinvolle discussie voeren over implementatie van EPA’s met de bijbehorende toetscriteria en normen.
• Kent de deelnemer de opbouw van een OOG-bespreking en zijn/haar rol daarin.

Zoveel tijd kost het
De workshop duurt 3 uur.

Wat kost het?
De workshop kost € 245 of de inzet van 1 DOO voucher.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij ABAN.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling (bijv. bij gebruik van voucher). Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot uiterlijk 14 dagen van tevoren brengen we €35 administratiekosten in rekening. Bij annulering na deze termijn het volledige bedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten
Marc Cornelissen, projectmedewerker

€245,00

Onderdelen

  1. event

    Teach the Teacher: Workshop Begeleiden en beoordelen van EPA's

    Elke medische vervolgopleiding moet vanaf 2019 werken met EPA’s (entrustable professional activities). Kennis van dit onderwerp is niet alleen van belang voor aiossen en opleiders, maar gaat alle supervisoren aan. Want opleiden doe je niet op papier, maar in de praktijk. Wat heb je dan aan EPA’s? Wanneer is iemand bekwaam? Het komt aan bod in deze workshop!