👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Vergeet niet na ‘koop deze cursus’ of ‘inschrijven’ naar het event te gaan en je daar aan te melden voor één van de geplande data. Is er géén datum beschikbaar, klik dan op ‘hou me op de hoogte’ zodat je geïnformeerd wordt als we weer nieuwe events plannen.

Over de cursus
Tijd kun je niet managen, maar je kunt wel jezelf managen in je beschikbare tijd. In deze workshop werken we met eigen casuïstiek en richten we ons op effectief energiemanagement. Naast persoonlijke ontwikkeling in het kader van werk en opleiding, komt ook de balans werk en privé aan de orde.

Voor wie
Deze cursus is voor aios.

Dit leer je
Het doel van deze workshop is het bevorderen van je persoonlijke effectiviteit in je werk. Wat in de cursus centraal staat:

  • Bewustzijn vergroten om je volledige potentieel in te kunnen zetten, zowel in je werk- als in je privéleven
  • Ineffectieve onbewuste patronen zichtbaar maken en kiezen
  • Tijd om te reflecteren op het eigen handelen
  • (Medisch en persoonlijk) leiderschap vergroten

Modellen en theorie (oa de principes van effectief time management zoals prioriteiten stellen, en het gedachtegoed van Steven Covey, gericht op pro-actief handelen, energie steken in zaken waar je wel invloed op hebt) worden afgewisseld met praktische oefeningen, ervaren en zelfreflectie. Tussen de eerste en de tweede dag van de workshop ga je experimenteren met nieuwe inzichten in de praktijk.

Competenties: Zelfreflectie, doelgericht handelen, medisch leiderschap en de CanMeds competenties organisatie en professionaliteit.

Voucher
De aios-coördinator vraagt voor jou de voucher aan bij het OOR ON secretariaat. Bij fiat geeft de aios-coördinator jou een seintje. Je kunt je vanaf dat moment binnen 10 werkdagen inschrijven in de online leeromgeving en kiest dan het kostenplaatsnummer van jouw afdeling.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten
Enna van der Sluis | Radboudumc Health Academy

€495,00

Onderdelen

  1. event

    Balans Werk en Privé voor aios

    Tijd kun je niet managen, maar je kunt wel jezelf managen in je beschikbare tijd. In deze workshop werken we met simulaties en eigen casuïstiek en richten we ons op energiemanagement. Naast de persoonlijke ontwikkeling in het kader van werk en opleiding, komt ook de balans werk en privé aan de orde. Dit event bestaat uit anderhalve lesdag.