Teach the teacher: Opleiden van aiossen

👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Vergeet niet na ‘koop deze cursus’ of ‘inschrijven’ naar het event te gaan en je daar aan te melden voor één van de geplande data. Is er géén datum beschikbaar, klik dan op ‘hou me op de hoogte’ zodat je geïnformeerd wordt als we weer nieuwe events plannen.

Over de cursus
In deze eendaagse cursus Teach the teacher: Opleiden van aios voor alle specialisten komen het leren en competentiegericht opleiden in de praktijk, de toetsing en beoordeling van aios en het geven van feedback aan de orde.
Voor de cursus volg je een e-learning module zodat er tijdens de cursus ruimte is voor verdieping en oefening. Je volgt een aantal workshops (bijv. over het leerklimaat of coaching op de OK) die je kan gebruiken in de praktijk.
Deze dag kan worden aangevuld met een set van workshops die een cursist of afdeling kan inzetten om aan de eigen specifieke scholingsbehoefte tegemoet te komen. Op deze wijze is het OKP-aanbod meer op maat en flexibeler.

Voor wie
Opleiders en supervisors aios.

Dit leer je
Na deze cursus heb je de kennis en vaardigheden om aios op te leiden en te begeleiden.

Voucher
De aios-coördinator vraagt voor jou de voucher aan bij het OOR ON secretariaat. Bij fiat geeft de aios-coördinator jou een seintje. Je kunt je vanaf dat moment binnen 10 werkdagen inschrijven in de online leeromgeving en kiest dan het kostenplaatsnummer van jouw afdeling.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaalt u het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Marc Cornelissen | Radboudumc Health Academy

€480,00

Onderdelen

  1. event

    Teach the teacher: opleiden van aiossen

    In deze eendaagse cursus 'Teach the teacher: opleiden van aiossen' voor alle specialisten komen het leren en competentiegericht opleiden in de praktijk, de toetsing en beoordeling van aios en het geven van feedback aan de orde.