Intern en extern management voor de arts

👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Over de cursus
In deze cursus leer je alles over de onderlinge afhankelijkheden van de interne en externe factoren die van invloed zijn op je praktijk.
De cursus draagt bij aan de ontwikkeling en vergroting van de kerncompetenties Organisatie en Professionaliteit zoals omschreven in de Algemene Competenties van de medisch specialist.

Voor wie
Deze cursus is bestemd voor Aios en Medisch Specialisten.

Dit leer je
De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Deel 1 (1 dagdeel): ontwikkelingen in en rond de zorgsector
  • Deel 2 (0,5 dagdeel): strategische marketing – de patiënt als klant
  • Deel 3 (0,5 dagdeel): klantwaarde – een bedrijfseconomisch perspectief

Na deze cursus ben je op de hoogte van de onderlinge afhankelijkheden van de interne en externe factoren die van invloed zijn op je praktijk.

Voucher
De AIOS-coördinator vraagt voor jou de voucher aan bij het OOR ON secretariaat. Bij fiat geeft de AIOS-coördinator jou een seintje. Je kunt je vanaf dat moment binnen 10 werkdagen inschrijven in de online leeromgeving en kiest dan het kostenplaatsnummer van jouw afdeling.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Medina Agic | Radboudumc Health Academy

€330,00

Onderdelen

  1. event

    Intern en extern management voor de arts

    In deze cursus leer je alles over de onderlinge afhankelijkheden van de interne en externe factoren die van invloed zijn op je praktijk.