Persoonlijk leiderschap voor aios

👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Vergeet niet na 'koop deze cursus' of 'inschrijven' naar het event te gaan en je daar aan te melden voor één van de geplande data. Is er géén datum beschikbaar, klik dan op 'hou me op de hoogte' zodat je geïnformeerd wordt als we weer nieuwe events plannen.

Over de cursus
Persoonlijk leiderschap is nodig om verandering in de gezondheidszorg mogelijk te maken middels jezelf, anderen en de maatschappij. Hiervoor is creativiteit, nieuwsgierigheid en moed nodig om ook buiten de begaande paden te kunnen treden.
Excellent handelen in de praktijk begint bij jezelf: ‘Wie ben jij als persoon en wat betekent dit voor jouw handelen als professional?’ Tijdens deze DOO ga je met deze thema's actief aan de slag. Tijdens deze contactdag met tussenliggende opdrachten ontwikkel je persoonlijk leiderschap aan de hand van het Raamwerk Medisch Leiderschap.

De cursus wordt gegeven door een MBTI gecertificeerde trainer. Vooraf word je dan ook gevraagd de MBTI in te vullen.

Voor wie
Deze cursus is bestemd voor aios.

Dit leer je
Het doel van deze cursus is het verder ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap.

Zoveel tijd kost het
Deze cursus duurt 1,5 contactdag met tussenliggende opdrachten.

Vouchers
De AIOS-coördinator vraagt voor jou de voucher aan bij het OOR ON secretariaat. Bij fiat geeft de AIOS-coördinator jou een seintje. Je kunt je vanaf dat moment binnen 10 werkdagen inschrijven in de online leeromgeving en kiest dan het kostenplaatsnummer van jouw afdeling.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaalt u het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Enna van der Sluis | Radboudumc Health Academy

€495,00

Onderdelen

  1. event

    Persoonlijk leiderschap voor aios

    Persoonlijk leiderschap is nodig om verandering in de gezondheidszorg mogelijk te maken middels jezelf, anderen en de maatschappij. Hiervoor is creativiteit, nieuwsgierigheid en moed nodig om ook buiten de begaande paden te kunnen treden. Dit event bestaat uit anderhalve lesdag.