Inbrengen perifeer infuus

👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Over de cursus
Op de juiste manier een perifeer infuus prikken zonder dat de patient er al te veel hinder van ondervindt, is niet gemakkelijk. In deze training krijg je tips & tricks en oefen je de handeling op een fantoom onder begeleiding van een ervaren instructeur.

De voorbereiding op de praktijkles bestaat uit het maken van de e-learning; 'Infusie: Perifere Canule'.

Voor wie
Professionals die bevoegd zijn een perifeer infuus aan te leggen.

Dit leer je
Deze training is bedoeld als opfriscursus. Je traint je vaardigheden om bekwaam te blijven (of opnieuw te worden) in het inbrengen van een perifeer infuus.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Nadine van Maasakker -Robertus | Radboudumc Health Academy

€124,00

Onderdelen

  1. e-learning

    Infusie: Perifere Canule Niveau 5

    In deze e-learning wordt het inbrengen en verwijderen van een perifeer infuus behandeld. Voor een volledig beeld van hoe deze handeling in het Radboudumc wordt uitgevoerd; bestudeer tevens het Qportaal protocol 044033. Om je bekwaamheid in deze handeling te kunnen aantonen en te onderhouden, is het van belang om deze e-learning te combineren met intercollegiale toetsing en/of een training in het Skills- en Simulatie lab. Er zijn verschillende versies van de e-learning modules over verpleegtechnische handelingen gemaakt door uitgever Bohn Stafleu van Loghum. De modules zijn grotendeels gelijk qua lesstof. Omdat we in het Radboudumc geen onderscheid maken tussen MBO en HBO verpleegkundigen is ervoor gekozen om alleen de modules op het HBO niveau te ontsluiten in de online leeromgeving. De modules zijn echter bestemd en geschikt voor alle verpleegkundigen. Accreditatie e-learning: 2 punten Kwaliteitsregister V&V. Meer weten? Jos Velers | Radboudumc Health Academy

  2. event

    Inbrengen perifeer infuus

    Het inbrengen van een perifeer infuus is een veelvoorkomende (voorbehouden) handeling. Protocollen en gebruiksmaterialen veranderen regelmatig en sommige vaardigheden voer je niet dagelijks, wekelijks of zelfs nauwelijks nog uit. In deze cursus train je de vaardigheden om bekwaam te blijven (of opnieuw te worden) in het inbrengen van een perifeer infuus.