👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Over de cursus
Van de trap vallen, een skiongeluk of plotseling onwel worden: een ongeluk zit in een klein hoekje. In heel Nederland gebeuren dagelijks talloze grote en kleine ongelukken. Weet jij wat je kunt doen als iemand een hartstilstand krijgt of hyperventileert?
In de basiscursus EHBO leer je onder leiding van ervaren instructeurs in diverse situaties eerste hulp verlenen. Je leert hoe je moet handelen in al dan niet levensbedreigende situaties en ook hoe je erger letsel kunt voorkomen. Radboudumc faciliteert geen EHBO basis cursus, het gaat hier om de EHBO herhalingscursus! Tijdens deze herhalingslessen kun je je vaardigheden blijven oefenen, zodat je EHBO-diploma geldig blijft.
Als je geen medische opleiding hebt gevolgd en nog geen EHBO-diploma hebt maar wel eerste hulp wilt kunnen verlenen, kun je ook de basiscursus volgen en zo het diploma Eerste Hulp verkrijgen. Deze EHBO basis cursus kun je bij diverse instellingen en organisaties volgen. Om de geldigheid van je EHBO-diploma te behouden, moet je elk jaar herhalingslessen volgen. De cursus voldoet aan de richtlijnen van het Oranje Kruis.
Als je de basiscursus of eerdere herhalingslessen bij een ander opleidingsinstituut hebt gevolgd en nu de lessen bij de Radboudumc Health Academy wilt volgen, moet je ervoor zorgen dat je goed bij het Oranje Kruis geregistreerd staat. Geef bij het aanmelden voor de EHBO herhalingscursus je diploma nummer van je EHBO basis cursus door! Zonder goede registratie en het doorgeven van je diploma nummer, kan de Radboudumc Health Academy jouw diploma niet verlengen.
Voor tips en richtlijnen rond EHBO klik hier.

Voor wie
Deelnemers die al in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma en ingeschreven staan bij de Radboudumc Health Academy als opleidingsinstituut Oranje Kruis.

Dit leer je
Aan het eind van deze cursus kun je onder andere helpen bij:

  • botbreuken en ontwrichtingen
  • reanimatie (met de automatische externe defibrillator)
  • bloedingen
  • verbandmiddelen
  • vergiftigingen

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Marc Cornelissen | Radboudumc Health Academy

€260,00

Onderdelen

  1. event

    EHBO herhalingscursus.

    Van de trap vallen, een skiongeluk of plotseling onwel worden: een ongeluk zit in een klein hoekje. In heel Nederland gebeuren dagelijks talloze grote en kleine ongelukken. Weet jij wat je kunt doen als iemand een hartstilstand krijgt of hyperventileert? Deze cursus bestaat uit drie dagdelen. let op, alleen voor deelnemers die in het bezit zijn van het EHBO basiscertificaat, welke verlengt moet worden!