Compressief zwachtelen herhaling been

Over de cursus
Compressief zwachtelen wordt binnen het Radboudumc gezien als ‘risicovolle handeling’. Tijdens deze herhalingstraining krijg je uitgebreid gelegenheid de vaardigheid nog eens te oefenen onder toezicht van een deskundige verpleegkundige van de poli dermatologie. We bieden ook een basistraining aan.

Voor wie
Medewerkers die bevoegd zijn om compressief te zwachtelen en die eerder de basistraining compressief zwachtelen gevolgd hebben en die vaardigheid nu willen opfrissen.

Dit leer je
Je wordt getraind door een deskundige verpleegkundige van de poli Dermatologie. Er is kort aandacht voor de theorie en het protocol. Daarna krijg je volop de kans om op en met elkaar te oefenen.

Zoveel tijd kost het
De training bestaat uit 1 bijeenkomst van 1,5 uur.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt betaling via je aanstellingskostenplaats. Voor betaling op een afwijkende kostenplaats, op project of met een vouchercode klik eerst op ‘Inschrijven’, daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Nadine van Maasakker - Robertus | Radboudumc Health Academy

€126,00

Onderdelen

  1. e-learning

    Compressief zwachtelen (ACT)

  2. event

    Compressief zwachtelen herhaling been