ūüĎČ Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Over de cursus
Bij de financieel-economische besturing van non-profitorganisaties wordt in de praktijk steeds meer gebruikgemaakt van de instrumenten die gangbaar zijn in de marktsector. Toch zijn er belangrijke verschillen in doelstelling en werkwijze. Daarom is het van belang op de hoogte te zijn van het interne en externe financieel management en tevens gesprekspartner te kunnen zijn van zowel directie, (lijn)management als controller.
In deze cursus komen verschillende kostenindelingen en methoden voor toerekening van kosten, inclusief DBC als kostencalculatiemethode, aan de orde. Tevens worden de investeringsselectiecriteria verkend en op hun consequenties beoordeeld. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk worden instrumenten besproken voor het vormen van een oordeel en het nemen van beslissingen omtrent liquiditeit, solvabiliteit, rentabiliteit en activiteiten.

Voor wie
Deze cursus is bestemd voor aios en medisch specialisten.

Dit leer je
Na deze cursus ben je op de hoogte van het interne en externe financieel management van non-profitorganisaties.
Het programma bestaat uit een inleiding in financieel management, jaarverslaggeving, investeren, P&C-cyclus, kostprijzen en verschilanalyse.

Voucher
De aios-coördinator vraagt voor jou de voucher aan bij het OOR ON secretariaat. Bij fiat geeft de aios-coördinator jou een seintje. Je kunt je vanaf dat moment binnen 10 werkdagen inschrijven in de online leeromgeving en kiest dan het kostenplaatsnummer van jouw afdeling.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‚ÄėInschrijven‚Äô, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden ‚ā¨ 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
MedinaAgic | Radboudumc Health Academy

‚ā¨330,00

Onderdelen

  1. event

    Financieel Management

    Bij de financieel-economische besturing gebruiken non-profitorganisaties in de praktijk steeds meer instrumenten uit de marktsector. Toch zijn er verschillen in doelstelling en werkwijze. Daarom is het van belang op de hoogte te zijn van het interne en externe financieel management.