E-learning Basiskennis Medische Terminologie

Over de cursus
Jij weet als geen ander hoe belangrijk en handig het is om vertrouwd te zijn met de medische terminologie. Daarom wil je je daar verder in ontwikkelen. Deze e-learning Basiscursus medische terminologie geeft je inzicht in medische woorden. Het is niet de bedoeling dat je na afloop van deze cursus alle medische termen uit je hoofd kent. Wel leer je manieren om je deze bijzondere ‘taal’ eigen te maken, zodat jij goed je werk kan doen. Dat leer je het beste door er regelmatig mee bezig te zijn en door er (met collega’s) mee te oefenen.

Voor wie
Deze e-learning is bedoeld voor mensen die in de medische wereld werken of willen werken, maar geen medische opleiding hebben gehad. Bijvoorbeeld voor staf, administratie, secretariaat en gastvrouwen in een zorginstelling. Deze e-learning is een prettige basis voor studenten die een opleiding volgen tot bijvoorbeeld doktersassistent, apothekersassistent, medisch secretaresse, verzorgende of verpleegkundige

Dit leer je
Onderwerpen die aan bod komen:

  1. Woordopbouw en ontleden
  2. Voor- en achtervoegsels
  3. Locatie en beweging
  4. Schrijfwijze en uitspraak
  5. Zoektips voor betrouwbare resultaten

Accreditatie
Deze nascholing is voor 2 punten geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en NVDA (doktersassistenten).

Zoveel tijd kost het
Deze e-learning duurt 1,5 tot 2 uur.

Kosten
Deze e-learning kost € 49.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt betaling via je aanstellingskostenplaats. Voor betaling op een afwijkende kostenplaats, op project of met een vouchercode klik eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies voor referentiecode.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Radboudumc Health Academy

€49,00

Onderdelen

  1. e-learning

    Basiskennis Medische Terminologie