Interprofessioneel Leren & Samenwerken in (werkplek) leren en opleiden

Over de cursus
Het stimuleren van interprofessioneel Leren & Samenwerken vraagt om de inzet van specifieke kennis en vaardigheden. In deze workshop maak je kennis met het thema Interprofessioneel Leren & Samenwerken en ga je oefenen met verschillende leer-werkvormen die je als docent, trainer of coach kan inzetten. Jouw leervragen staan centraal en het programma wordt zoveel mogelijk op maat gemaakt zodat het bij de leervragen aansluit.

Deze cursus maakt deel uit van het kanaal docentprofessionalisering. Abonneer je op dit kanaal om op de hoogte te blijven!

Thema's: Onderwijs ontwerpen + Onderwijs uitvoeren (docprof menukaart, BKO, UKO).

Voor wie
Docenten, coaches, opleiders; iedereen die meer wil weten over interprofessioneel Leren en Samenwerken in leren en opleiden. Je schrijft je voor deze workshop in als je in het onderwijs dat je geeft specifiek rekening hiermee wilt houden maar ook als je op je werkplek met interprofessioneel Leren & Samenwerken aan de slag wilt.

Voor simulatietrainers RHA is er een aparte cursus: interprofessionele training voor simulatie instructeurs.

Dit leer je
Je leert hoe je vorm kunt geven aan interprofessioneel (leren) samenwerken in leren en opleiden, zowel op de werkplek als in een leslokaal.

Voorbereidende vragen
Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij jouw eigen leervragen en ervaringen, sturen we je een aantal vragen toe na aanmelding voor deze workshop. Op basis hiervan wordt de workshop zoveel mogelijk op maat afgestemd. Naast het vaste aanbod kan een workshop ook op maat worden aangeboden voor een groepje docenten of begeleiders. In overleg wordt dan de datum hiervoor bepaald.

Zoveel tijd kost het
• 3 uur
De workshop vindt op locatie plaats.

Inschrijven
Heb je interesse in deze cursus? Kijk dan of er een event gepland staat en schrijf je in!

Voorwaarden
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Rhea Elferink | Radboudumc Health Academy

Onderdelen

  1. event

    Interprofessioneel Leren & Samenwerken in (werkplek) leren en opleiden

    Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw leervragen omtrent het werken met interprofessionele groepen. Geen passende datum? Kies ‘Hou me op de hoogte’. Je ontvangt dan bericht wanneer er een nieuwe datum gepland is. Docprof menukaart, BKO, UKO. Meer informatie? Rhea Elferink | Radboudumc Health Academy