TMS-THK-Basis voor tandartsen en mondhygiënisten

Let op: klik op LEES MEER voor meer informatie. Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start.

Over de cursus
Na het volgen van de cursus bent je in staat om stralingsbescherming op adequate wijze toe te passen in de eigen praktijk en te voldoen aan de wettelijke eisen voor toezichthoudend medewerker stralingsbescherming voor tandheelkunde op basisniveau.

Voor wie
Deze cursus is bedoeld voor tandartsen en mondhygiënisten die al bekend zijn met de achtergronden en toepassing van röntgenstraling, maar nog niet in bezit zijn van het “stralingsdiploma”.

Dit leer je
De leerdoelen zijn: Je kunt de technische factoren die de kwaliteit van intraorale röntgenopnamen beïnvloeden benoemen en theoretische verbeteringen bedenken. Je kunt de principes van (radiologische) beeldvorming en de interacties van röntgenstraling met materialen en weefsels, alsmede de beschikbare stralingshygiënische maatregelen beschrijven. Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van de tandheelkundige radiologie.

Zoveel tijd kost het
De cursus TMS-THK-basis bestaat uit meerdere onderdelen: zelfstudie, colleges, een practicum, een responsiecollege en een examen. Zelfstudie: 4-8 uur; colleges: 4 uur; practicum: 2 uur; responsiecollege: 1 uur en examen.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot uiterlijk 14 dagen van tevoren brengen we €35 administratiekosten in rekening. Bij annulering na deze termijn het volledige bedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Postbus Radschool Radboudumc Health Academy

€920,00

Onderdelen

  1. artikel

    Voorbereiding TMS-THK-basis voor artsen en mondhygiënisten

  2. event

    TMS-THK-basis voor tandartsen en mondhygiënisten