AI als bondgenoot voor je onderwijs

Over de cursus
Ontdek de mogelijkheden van AI bij het ontwikkelen van je onderwijs. Leer hoe je diverse AI-tools kunt gebruiken om boeiende lesmaterialen te creëren, interactieve oefeningen te bedenken en hoe je het kunt gebruiken als je persoonlijke assistent.

Of je nu een beginner bent of al bekend bent met AI, deze cursus biedt je de nodige (basis)kennis en vaardigheden om AI effectief te integreren in je lesontwikkeling.

Schrijf je vandaag in en leer hoe je AI-tools als hulpmiddel kan inzetten.

Voor wie
Enthousiaste, vooruitstrevende docenten en onderwijsprofessionals. Je hebt geen kennis over AI nodig om deel te nemen aan de training (maar mag natuurlijk wel). Als je wel al heel veel weet en werkt met AI, dan is deze cursus minder interessant voor jou.

Dit leer je
Je leert over de basis van AI. Eerst wordt er ingegaan op de definitie, risico’s, werking en mogelijkheden van AI.
Vervolgens leer je hoe je dit toepast om onderwijs te ontwikkelen. Denk hierbij aan hoe je leerdoelen opstelt, casussen bedenkt, toetsvragen maakt en presentatiedia’s ontwerpt met behulp van AI-tools.

Zoveel tijd kost het
De training duurt 3 uur.

Voorwaarden
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Dina Medanhodzic | Radboudumc Health Academy

Onderdelen

  1. event

    AI als bondgenoot voor je onderwijs

    Ontdek de mogelijkheden van AI bij het ontwikkelen van je onderwijs. Leer hoe je deze AI-tools kunt gebruiken om boeiende lesmaterialen te creëren, interactieve oefeningen te bedenken en hoe je het kunt gebruiken als je persoonlijke assistent. Of je nu een beginner bent of al bekend bent met AI, deze cursus biedt je de nodige (basis)kennis en vaardigheden om AI effectief te integreren in je lesontwikkeling. Schrijf je vandaag in en leer hoe je AI als hulpmiddel kan inzetten.