Compressief zwachtelen Basis been

👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Over de cursus
Compressief zwachtelen wordt binnen het Radboudumc gezien als 'risicovolle handeling'. Deskundige verpleegkundigen van de poli dermatologie leren je de theorie, daarna oefen je op en met elkaar. Naast deze basistraining bieden we ook een herhalingstraining aan.
De voorbereiding bestaat uit het doorlopen van de e-learning 'Compressief zwachtelen ACT'.

Voor wie
Medewerkers die bevoegd zijn om compressief te zwachtelen en die vaardigheid (opnieuw) willen trainen.

Dit leer je
Je wordt getraind door een deskundige verpleegkundige van de poli Dermatologie. Er is kort aandacht voor de theorie en het protocol. Daarna krijg je volop de kans om op en met elkaar te oefenen.

Zoveel tijd kost het
De training bestaat uit 2 bijeenkomsten: 2 uur basistraining en 1,5 uur follow-up. In de weken tussen de basistraining en de follow-up moet je op de afdeling oefenen (op patiënten en/of collega’s) om je bekwaamheid op het gewenste niveau te brengen. Naast deze basistraining bieden we ook een herhalingstraining aan.

Voorwaarden
Let op: ben je medewerker van het Radboudumc, dan verloopt de betaling standaard via je aanstellingskostenplaats. Soms is dat niet de bedoeling. Klik dan eerst op ‘Inschrijven’, klik daarna hier en klik vervolgens op de cursus waarvoor je je zojuist hebt ingeschreven. Kies
-betaal per factuur (bij betaling door jezelf/een andere werkgever), of
-betaal met referentiecode (bij andere kostenplaats, project of voucher), vul de betreffende gegevens in en klik op bevestig.
Bij annulering tot 14 dagen van te voren worden € 35 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum betaal je het volledige cursusbedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Meer weten?
Nadine van Maasakker - Robertus | Radboudumc Health Academy

€191,00

Onderdelen

  1. e-learning

    Compressief zwachtelen (ACT)

    In deze e-learning wordt de vaardigheid compressief zwachtelen (Ambulante Compressie Therapie, ACT) behandeld. Voor een volledig beeld van hoe deze handeling in het Radboudumc wordt uitgevoerd; bestudeer tevens het Qportaal protocol 026583. Om je bekwaamheid in deze handeling te kunnen aantonen en te onderhouden, is het van belang om deze e-learning te combineren met intercollegiale toetsing en/of een training in het Skills- en Simulatielab. Accreditatie e-learning: 2 punten Kwaliteitsregister V&V. Er zijn verschillende versies van de e-learning modules over verpleegtechnische handelingen gemaakt door uitgever Bohn Stafleu van Loghum. De modules zijn grotendeels gelijk qua lesstof. Omdat we in het Radboudumc geen onderscheid maken tussen MBO en HBO verpleegkundigen is ervoor gekozen om alleen de modules op het HBO niveau te ontsluiten in de online leeromgeving. De modules zijn echter bestemd en geschikt voor alle verpleegkundigen. Meer weten? Jos Velers

  2. event

    Compressief zwachtelen Basis been

    Compressief zwachtelen wordt binnen het Radboudumc gezien als 'risicovolle handeling'. Deskundige verpleegkundigen van de poli dermatologie leren je de theorie, daarna oefen je op en met elkaar. Naast deze basistraining bieden we ook een herhalingstraining aan. Dit event bestaat uit twee dagdelen.