CT basisprincipes externe deelnemers

👉 Bij een klik op 'Inschrijven' gaat de betalingsprocedure meteen van start. Klik op LEES MEER voor meer informatie.

Over de cursus
De scholing CT basisprincipes is een vakinhoudelijke, praktische bijscholing.

Voor wie
Medisch Beeldvormings -en Bestralingsdeskundige (MBB-er) die nog relatief kort werkzaam is op de afdeling en CT werkzaamheden gaat uitvoeren.

Dit leer je
De scholing CT basisprincipes is een vakinhoudelijke, praktische bijscholing.
De scholing is bedoeld voor medische beeldvormings- en bestralingsdeskundigen van zowel het Radboudumc als daarbuiten.
Na afloop van de scholing is de deelnemer geïnformeerd over dosismodulatie, artefacten en contrastmiddelen & beeldherkenning. De deelnemer heeft geoefend met het zelfstandig uitvoeren van geprotocolleerde onderzoeken, beeldbewerking en het zelfstandig uitvoeren van een postprocessing.
Voor de laatste (afsluitende) avond krijgen de deelnemers de opdracht om aan de hand van een praktijkvoorbeeld te illustreren hoe zij hun nieuw opgedane kennis hebben ingezet.

Zoveel tijd kost het
De scholing CT basisprincipes bestaat uit 4 bijeenkomsten; 1 theorie avonden, 1 praktijkavond, 1 quizavond en 1 presentatieavond.

Voorwaarden
Bij annulering tot uiterlijk 14 dagen van tevoren brengen we €35 administratiekosten in rekening. Bij annulering na deze termijn het volledige bedrag.
Op al ons aanbod zijn de Algemene Voorwaarden Online Leeromgeving van toepassing.

Let Op! Medewerkers Radboudumc ga naar jouw eigen onlineleeromgeving om jezelf in te schrijven voor de cursus voor interne medewerkers.

Meer weten?
Solange van den Berg | Radboudumc Health Academy

€520,00

Onderdelen

  1. event

    CT basisprincipes

    De scholing CT basisprincipes is een vakinhoudelijke, praktische bijscholing gericht op de MBB-er die nog relatief kort werkzaam is op de afdeling en CT werkzaamheden gaat uitvoeren. Dit event bestaat uit vier lesavonden.

  2. artikel

    Studiegids CT-Basis 2023